صفحه اصلی > هوش مصنوعی : رونق جدید در عصر محتوای دیجیتال | معرفی sora

رونق جدید در عصر محتوای دیجیتال | معرفی sora

رونق جدید در عصر محتوای دیجیتال | معرفی sora

فهرست مطالب

OpenAI به زودی فرصت استفاده از سورا هوش مصنوعی متن به ویدیو را در دسترس قرار خواهد داد. میرا مرادتی، مدیر ارشد فناوری OpenAI، در یک مصاحبه با وال‌استریت‌ژورنال اعلام کرد که هوش مصنوعی sora «سورا» امسال به دسترس عموم قرار خواهد گرفت و این اتفاق ممکن است در ظرف چند ماه آینده رخ دهد.

OpenAI برای اولین‌بار «سورا» را، که توانایی تولید صحنه‌های بسیار واقع‌گرایانه براساس یک متن را دارد، در ماه فوریه معرفی کرد. این هوش مصنوعی نسبت به نمونه‌های مشابه خیلی قوی ظاهر شد. این شرکت در آغاز این ابزار را به صورت محدود تخصصی برای هنرمندان تجسمی، طراحان و فیلمسازان در دسترس قرار داد، اما این موضوع مانع از انتشار برخی ویدیوهای ساخته‌شده با سورا در شبکه‌های اجتماعی نشد.

قابلیت‌های هوش مصنوعی متن به ویدیو sora

علاوه‌بر در دسترس قراردادن این ابزار برای عموم، مرادتی می‌گوید: «OpenAI قصد دارد درنهایت قابلیت صدا را نیز به آن اضافه کند. sora این پتانسیل را دارد تا صحنه‌ها را واقعی‌تر کند. این شرکت همچنین می‌خواهد به کاربران امکان ویرایش محتوای ویدیوهایی را که سورا تولید می‌کند را بدهد. مرادتی به وال‌استریت‌ژورنال می‌گوید: «ما در تلاش هستیم تا بفهمیم چگونه از این فناوری به‌عنوان ابزاری برای ویرایش و خلق محتوا توسط افراد استفاده کنیم.»

در پاسخ به سوالات درباره اینکه OpenAI از چه داده‌هایی برای آموزش سورا استفاده کرده‌است، جزئیات زیادی ارائه نکرد و گفت: «من نمی‌خواهم وارد جزئیات داده‌های مورد استفاده شوم، اما این داده‌ها به‌صورت عمومی در دسترس بوده‌اند یا دارای مجوز بوده‌اند.» مدیر ارشد فناوری OpenAI مطمئن نیست آیا از ویدیوهای یوتیوب، فیس‌بوک و اینستاگرام استفاده شده‌است یا خیر. او تنها به وال استریت ژورنال تأیید کرد که سورا از محتوای وب‌سایت شاترستاک که OpenAI با آن مشارکت دارد، استفاده می‌کند.

با نزدیک شدن به انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴، نگرانی‌ها درباره ابزارهای هوش مصنوعی تولیدکننده محتوا و پتانسیل آن‌ها برای ایجاد اطلاعات غلط افزایش یافته است. مرادتی می‌گوید که به احتمال زیاد پس از انتشار مانند سیاست‌های DALL-E، سورا قادر به تولید تصاویر چهره‌های شناخته‌شده نخواهد بود. همچنین روی ویدیوها واترمارک قرار خواهد گرفت تا آن‌ها را از ویدیوهای واقعی متمایز کند. ظاهراً تجربه نشان داده‌است که واترمارک راه‌حل کاملی نیست.

پست های مرتبط

آیا هوش مصنوعی جای تدوینگران را می گیرد؟

با پیشرفت سریع فناوری، یکی از سوالات مهم در صنعت تولید محتوا…

۴ شهریور ۱۴۰۳

آیا هوش مصنوعی جای طراحان گرافیک را می گیرد؟

در سال های اخیر، هوش مصنوعی (AI) به یکی از موضوعات داغ…

۲ شهریور ۱۴۰۳

گوگل هوش مصنوعی تصویر ساز خود را رایگان عرضه کرد!

گوگل به تازگی از ابزار جدید و قدرتمند هوش مصنوعی خود با…

دیدگاهتان را بنویسید

گرافیک دینگ رسانه رسمی اطلاع رسانی اخبار گرافیکی مهم امروز شنیدی؟ میخوام ببینم نه ندیدم