پروژه گلیز نسخه دوم نرمافزار خود را منتشر کرد.
پروژه گلیز (The Glaze Project) در تلاش برای محافظت از سبکهای هنری در برابر کپیبرداری توسط مدلهای هوش مصنوعی تولیدکننده، نسخه دوم نرمافزار رایگان خود را عرضه کرده است. این ابزار، با استفاده از فناوری یادگیری ماشین، با اعمال پوشش استایل بر روی تصاویر، فرایند یادگیری مدلهای AI را دچار مشکل میکند، بدون آنکه تغییرات قابل توجهی را در ظاهر تصاویر ایجاد نماید.
تقویت عملکرد و کیفیت در پروژه گلیز (The Glaze Project)
نسخه بهروزشده، Glaze 2.0، با افزایش چشمگیر سرعت پردازش بر روی رایانههای مک که مجهز به تراشههای سیلیکون اپل هستند (بیش از ۵ برابر) و بهبود عملکرد در سایر پلتفرمها به میزان ۵۰ درصد، به مقابله با مدلهای هوش مصنوعی پرداخته است. این افزایش کیفیت تصویر خروجی را نیز به دنبال داشته است.
حفاظت از مالکیت فکری هنرمندان در دنیای دیجیتال
این نرمافزار با هدف اصلی جلوگیری از تکثیر سبکهای هنری شخصی هنرمندان از طریق تولید تصویر با متن، به هنرمندان این امکان را میدهد. سبک هنری خود را از دسترسی و یادگیری توسط مدلهای AI محافظت کنند. پروژه گلیز با تأکید بر سوالات متداول (FAQs) ادعا میکند که این نرمافزار تا حد زیادی در برابر انتقال سبک هنری مقاومت مینماید.
Glaze 2.0 | تسریع در پردازش با کمترین تغییر قابل تشخیص برای انسان
این نرمافزار(Glaze)، با افزایش چشمگیر سرعت پردازش تصاویر، به ویژه برای پردازندههای M1، M2 و M3 مک، نشان داده است. که تغییرات اعمال شده روی تصاویر کمتر قابل تشخیص برای چشم انسان هستند. در حالی که در برابر مدلهای هوش مصنوعی پرکاربرد، مقاومت بالایی ارائه میدهد.
پروژه گلیز همچنین نرمافزاری جدید تحت عنوان Nightshade را معرفی کرده است که به منظور “مسموم کردن” مدلهای AI طراحی شده است.